Grejbank

Vi vil rigtigt gerne have et lettere tilgængeligt friluftsliv og endnu flere ud i naturen! Det skal være nemt at lave den gode friluftsaktivitet. Derfor har Dansk Spejderkorps Sydslesvig med støtte fra Anders Karl Rasmussen og hustrus Legat etableret Sydslesvigs fedeste Grejbank på Tydal. Fra grejbanken udlånes materialer til spejdere, skoleklasser og andre institutioner, samt Tydals gæster. Grejbanken giver skoler, foreninger og klubber over hele landet en nem og billig adgang til at låne friluftsudstyr og introducere især børn og unge for friluftsliv. Grejbanken er centralt placeret i Sydslesvig på Spejdergården Tydal, Tüdal 1, D-24852 Eggebek, hvor der er nem adgang til natur og er særligt gode muligheder for at dyrke friluftsliv. Grejet kan dog også lånes til brug andre steder. Al udlån og brug af udstyret koordineres med Tydals Centerleder Neele Fahse; tydal@sdu.de / +49 4609 91030.

Hvordan reserveres udstyret?

Udstyret kan reserveres ved at ringe eller sende en e-mail til Tydals centerleder. Til nogle aktiviteter vil der være mulighed for at hyre en instruktør, som kan instruere og vejlede i brug af udstyret. Tydal tilbyder også kurser i samarbejde med en naturvejleder.

Som bruger, forpligter man sig til at bruge udstyret efter dets hensigt. Udstyret skal afleveres i samme stand som du modtager det. Det vil sige rengjort, tørt og uden skader. Er udstyret bortkommet eller beskadiget ved aflevering, vil låneren blive opkrævet et beløb svarende til omkostningerne ved reparation eller nyanskaffelse. Ved manglende rengøring vil der blive opkrævet et gebyr som minimum er svarende til udlånsgebyret (fx 15 EUR for klatrekassen). For bålgryder, Trangiasæt og andet båludstyr er gebyret dog 10 EUR pr enhed.

Hvis du fortryder lånet, hører vi gerne fra dig senest 7 dage før dagen for udlånet. Ellers forbeholder vi os ret til et afbestillingsgebyr.

Grejbanken har normalt åbent i Tydals normale arbejdstid. Har du brug for at hente eller aflevere udenfor dette tidsrum kan du kontakte os på tlf. eller mail.

Har du andre spørgsmål så kontakt os. Det gælder også hvis du har brug for inspiration til steder og ture eller en instruktør.

Grej og priser

Antal

Kasse

Pris ungdomsgruppe/skole
Pris andre

1

Klatrekasse
Udstyr til at klatre på Tydals klatrevæg.

25 EUR

35 EUR

4

Patruljekasser
Alt til at holde en lejr på Tydal, tag bare et telt med.

10 EUR

15 EUR